İSKANİYE SAKİNLERİNDEN ELEKTRİK” TEPKİSİ

İSKANİYE SAKİNLERİNDEN  ELEKTRİK” TEPKİSİ

İskaniye Mahallesi sakinlerinden Sebahattin Güne, 4 gündür köyde elektriksiz bir şekilde mahsur kaldıklarını, elektrik arıza bölümünü yüzlerce aramalarına rağmen yetkililerin telefonlara çıkmadığını ve bir sonuç alamadıklarını belirtti.

Köylerinin yollarının 4 gündür kapalı olduğunu belirten Sebahattin Güne, 5 gündür de elektriklerinin olmadığını belirtti.

“KÖYLERE GİRMEK YASAKMIŞ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sebahattin Güne, “Yollarımız 4 gündür kapalı. Elektrik aşağı karı 5 günden beri yok. Yani mahsur kaldık. Arazi ekipleri tek araba geçişli yol açtı. İki araç yan yana geçemiyor. Elektriklerimiz kesik. Hiç bir ekip gelip de arıza çalışması falan yapmadı. Geçen gece greyder geldi. Normalde adam başka bir köylere gidecekmiş ama biz yolumuzu zorla açtırdık. Köylere girmenin yasak olduğunu söylediler” dedi.

3 GÜNDÜR KEPÇE BEKLİYORUZ

Elektrik arıza hattını yüzlerce kez aradıklarını belirten Güne, “Telefona bakan yok. Muhtarımız aradı, köydeki vatandaşlarımız aradı ama hiç kimsenin telefonu açılmadı. Kepçe geldi ama onu da 3 gündür bekliyorduk. O da geldi köye girmeyecekmiş de zorla köye soktuk” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22